ja zrobilem kilkanascie tysi na boxie i zero problemow ale sa boxy za 100 i za 1000
[O1] Jaki przegub wewnętrzny do 2,0 AQY?
Zwiń
X
-
[O1] Jaki przegub wewnętrzny do 2,0 AQY?
Mam prawdopodobnie do wymiany przegub wewn. w mojej Octavce.
No niby prosta sprawa, ale gdzie się nie pytam to mi mówią że przeguby nie występują
same tylko całe kompletne półosie, oczywiście w pięknej okazyjnej cenie
Czy można dostać do mojego modelu sam przegub czy trzeba kupić całą półoś?
Może można podpasować coś od innego auta z VAGa?
Poradźcie, może wiecie co gdzie i za ile kupić w takim przypadku.
Pozdrawiam wszystkich Octavianów[O1 - 2.0 AQY silver ]
[SII - 2.0 CFFB pacific blau]
-
-
Zamieszczone przez flyskiCzyli jednak muszę wymontować najpierw
Ale teraz wiem, że można sam przegub wewn. wymienić, dzięki bardzo.ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
-
podłacze sie pod temat mam luzy na przegubie wewnetrznym od strony skrzyni prawa strona dodam ze mam octavie z 1998 r 1.8 t combi slx 110 kw 5S silnik AGU zamówiłem przegób u sprzedawcy który zapewniał ze jest to odpowiednia czesc po czym kiedy pojechałem do znajomego zeby wziąć sie za to okazało sie ze to nie ten przegób przysłał mi jakis inny a wedlug obserwacji doszlismy iz potrzebny był by przegub trojrolkowy i tu sie pojawia problem bo ani w etce ani w etosie mie moge namiezyc numeru tej częsci
[ Dodano: Nie 20 Maj, 12 22:03 ]
wrzuciłbym zdjecia z pod mojego auta jak wyglada przegub ale nie moge sie ogarnąc jak to zrobic
[ Dodano: Nie 20 Maj, 12 22:06 ]
[ Dodano: Nie 20 Maj, 12 22:08 ]
chyba sie uda
[ Dodano: Nie 20 Maj, 12 22:09 ]
nie mam pojecia jak cos moge wysłać na priv z góry dzieki za pomoc
Komentarz
-
-
clubowicze no rece opadaja pisze do faceta ze przysłał nie ten przegub podaje mu numer czesci a on dalej twierdzi ze przysłał mi dobry załaczam zdjecia spod auta i przysłanego przegubu poprawcie mnie jesli sie myle i nie mam racji twierdząc ze koleś prubuje zrobic ze mnie wała bo szkoda słow
pozdrawiam
dodam ze kod silnika to AGU octawka kombi 1998 r 1.8t 150 km
Komentarz
-
Komentarz